Bouwkundig Uitvoerder

Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten in de bouwstromen voor grondgebonden woningen, appartementen en/of utilitaire projecten. Op grote, complexe projecten werk je samen met de hoofduitvoerder of bouwplaatsmanager en ben je zelfstandig uitvoerder op een onderdeel van het project. Je hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats en bent verantwoordelijk voor jouw team van medewerkers. Je zorgt voor het beheer en registratie van de projectdocumenten, een veilige bouwplaats en een tijdige oplevering met de afgesproken kwaliteit.
Maar dat is niet alles; je speelt namelijk ook een belangrijke rol bij het coachen en motiveren van het team op de bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat er een sterk en succesvol team staat en stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen. Samen met het team zorg jij voor een succesvol bouwproject.

Bedrijfsomschrijving

Voor verschillende grote aannemers in de drie noordelijke provincies is JIJ op zoek naar ervaren bouwkundig uitvoerders.

Functie-eisen

Je bent de moderne uitvoerder gericht op werken in een digitale omgeving, nieuwe ontwikkelingen en technieken en motiverend leidinggeven. Je hebt LEAN werken hoog in het vaandel staan en het is een pré wanneer je aantoonbaar BIM projecten in uitvoeringsfase onder je hoede hebt gehad. Je communiceert duidelijk en hebt een klantgerichte instelling naar de opdrachtgever. Je bent een echte teamplayer en bent woonachtig in regio Groningen, Friesland en Drenthe. 

  • Een afgeronde hbo opleiding richting Bouwkunde.
  • Je hebt 5 jaar relevante werkervaring als uitvoerder binnen de woning- of utiliteitsbouw.
  • Je hebt een brede werkervaring op diverse soorten projecten.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en VCA-vol certificaat.