Projectleider Bouw/Civiel

Je hebt als projectleider de financiële verantwoordelijkheid over je projecten. Eigen initiatieven en innovatief denken zien we graag en we bieden mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Je bent van nature een coachend leider en komt helpen om samen met het team de bestaande organisatie verder uit te breiden. Je krijgt de volledige vrijheid om van tender tot oplevering sturing te geven aan diverse projecten tot 10 miljoen euro. Je onderhoudt klantcontacten en hebt een commerciële drive om je netwerk uit te breiden.

Bedrijfsomschrijving

Voor verschillende aannemers in Noord Nederland is JIJ op zoek naar ervaren Projectleiders.

Functie-eisen

Je bent als moderne projectleider gericht op innovaties, nieuwe ontwikkelingen en technieken en veranderingen in de markt. Je neemt een flinke dosis enthousiasme mee en weet hierin je projectteam mee te nemen. Je hebt uitstekende coachende vaardigheden, bent creatief en ondernemend en met je commerciële kijk weet je precies aan de klantbehoefte te voldoen. Je draagt actief bij aan het realiseren van de ondernemingsdoelstellingen en je hebt een sterk ontwikkeld financieel inzicht.  Je woont bij voorkeur in Noord Nederland.

  • Een afgeronde Hbo of WO-opleiding in de richting Bouw of Civiele Techniek.
  • Enkele jaren ervaring als projectleider binnen infrastructurele projecten op  zowel mono- als multidisciplinaire werken.
  • Je hebt kennis van de lokale markt.
  • Je hebt kennis van en ervaring met verschillende contractvormen, risico- en contractmanagement.